« Tonico

Ting du bør tenke på før du kjøper utemøbler

Et helt nytt sett med utemøbler kan være en god investering. Da er det viktig å velge riktig. Hagemøbler er viktige både for ditt velvære og for komforten. Derfor er det ting å tenke på før du tar en beslutning. Stilen, plassen, vedlikeholdet av møblene og selvfølgelig hvilken type møbler du ønsker. Vi gir deg noen tips til hva du bør tenke på før du kjøper dine nye utemøbler.

Hvor mye plass er det?

Her må du alltid ha i bakhodet når du skal velge riktige møbler. Er det en stor hage med mye plass eller er det en balkong? Tenk gjennom hvilke behov du har og skaff deg sammenleggbare stoler hvis du har begrenset plass – og invester i utemøbler som passer deg.

Hvor mye vil du bruke møblene?

Skal du sitte og spise ute, må møblene ha et stabilt bord. Bruker du det kun til kaffe på kort tid hver dag, kan bordet være av en litt mindre modell. På https://www.bramobler.no/ finner du alle størrelser, typer og modeller. Sammenlign dem og mål så du vet at de passer. Hvis du er mer av typen som ønsker å slappe av, så invester i et loungesett.

Mye eller lite vedlikehold

Et tremøbel er vakkert å se på og veldig behagelig å bruke. Men det krever mye vedlikehold. Det må vaskes og oljes hvert år og noen ganger må man endre noen detaljer. Det er også kunsttre, aluminium og rotting. Plastmøbler er enkle å vedlikeholde og fortsatt komfortable.

23 Mar 2022